Hvem er KloAgger​

KloAgger er klar til at ordne og løse netop den opgave du skulle have til os. KloAgger rykker lynhurtigt ud til din adresse og inspicerer problemet, for at finde den bedste løsning. KloAgger udfører slamsugning ogkloakservice på hele Sjælland, og rykker ud når du kontakter os.

På din adresse inspicerer og analyserer vi problemet for, at finde frem til den bedste løsning.

Daniel Agger og KloAgger A/S

KloAgger A/S er et lille nystartet firma med store drømme – ét af vores helt store mål er at få en masse glade og tilfredse kunder.

Vi bestræber os på at yde en god service og udfører altid vores arbejde med stor grundighed og professionalisme.

Daniel Agger, har sammen med sin bror og en god ven af familien etableret KloAgger A/S. KloAgger A/S udfører kloakservice, slamsugning og TV-inspektion for private, virksomheder og offentlige institutioner på hele Sjælland.​​

Den daglige drift af KloAgger A/S varetages af de to partnere, der med mange års erfaring kender til alt i branchen. Daniel Agger vil varetage rollen som investor.

Hos os er du og din brønd i sikre hænder!

Hos Daniel Agger Kloakservice virksomhed udfører vi altid vores arbejde med grundighed samt rettidig omhu – hos os er du i trygge hænder. Alle vores medarbejdere er veluddannede og godt trænede til alle slags opgaver.

Vores maskiner og teknikker er altid af bedste kvalitet og topmoderne. Vi opdaterer konstant vores viden samt vores maskiner, så vi til enhver tid kan tilbyde dig den bedste service på markedet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud samt råd og vejledning om dit konkrete problem.

Sammen kan vi finde frem til den bedste løsning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

KloAgger A/S

Nordholmen 11

2650 Hvidovre

CVR: 34883637

Kontaktoplysninger

Tlf.: 53 53 22​ 44

Mail: kontakt@kloa​gger.dk

​Bank: Nykredit

​– Kontonr.: 5470 / 1180766

Hvad siger vores kunder?

​Som kunde hos KloAgger har vi altid følt, vi var i trygge og dygtige hænder. De udfører ikke bare deres job. Man føler sig “fulgt til dørs”. - Restaurant Piil & Co

Læs flere kundeudtalelser