Hvem er KloAgger​

Hos KloAgger er vi altid klar til at ordne og løse netop den opgave du skulle have til os. KloAgger rykker lynhurtigt ud til din adresse og inspicerer problemet, for at finde den bedste løsning. KloAgger udfører slamsugning, kloakservice og TV-inspektion på hele Sjælland, og rykker ud når du kontakter os. 

Daniel Agger og KloAgger A/S

Daniel Agger, har sammen med sin bror og en god ven af familien etableret KloAgger A/S i 2013. KloAgger A/S udfører kloakservice, slamsugning og TV-inspektion for private, virksomheder og offentlige institutioner på hele Sjælland.​​​

Vi bestræber os på at yde en god service og udfører altid vores arbejde med stor grundighed og professionalisme.

Den daglige drift af KloAgger A/S varetages af de to partnere, der med mange års erfaring kender til alt i branchen. Daniel Agger varetager rollen som investor.

​Hos os er du og din brønd i sikre hænder!

Hos Daniel Agger Kloakservice virksomhed udfører vi altid vores arbejde med grundighed samt rettidig omhu – hos os er du i trygge hænder. Alle vores medarbejdere er veluddannede og godt trænede til alle slags opgaver.

Vores maskiner og teknikker er altid af bedste kvalitet og topmoderne. Vi opdaterer konstant vores viden samt vores maskiner, så vi til enhver tid kan tilbyde dig den bedste service på markedet.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud samt råd og vejledning om dit konkrete problem. Sammen kan vi finde frem til den bedste løsning.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Lad​ os høre din mening

​​Vi vil gerne høre hvad du synes om os. Klik dig videre og skriv en anmeldelse i dag. Hvis du er blevet nysgerrig, kan du også læse flere anmeldelser på Facebook eller vores hjemmeside.

Vi ser frem til at høre fra dig!

"Super service"​

Utrolig flink medarbejder der er yderst kompetent og dygtig👍

Christian Dreyer Nørgaard​

"en formidabel god service!"

I går, lørdag d. 11-4, stoppede vores kloak til. Jeg ringede til jer og kort tid efter holdt jeres vogn udenfor vores hus. Flot ! Jeres medarbejder leverede en formidabel god service, så jeg kan kun anbefale jeres firma og jeres service på det varmeste !!

Anette Schöne Hansen

KloAgger A/S startede som et lille firma med store drømme – ét af vores helt store mål er at få en masse glade og tilfredse kunder. Læs mere

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til os på kontakt@kloagger.dk

Bank: Nykredit

​– Kontonr.: 5470 / 1180766

Kloagger A/S

CVR​: 34883637

Nordholmen 11, 2650 Hvidovre​

Klik her for rutevejledning