Akut kloakservice med hurtig udrykning tilbydes

Vi tilbyder hurtig og effektiv service døgnet rundt

Hos KloAgger forstår vi vigtigheden af at få løst eventuelle problemer med kloaksystemer hurtigst muligt. Derfor tilbyder vi altid hurtig service døgnet rundt for kunder fra bl.a. Hvidovre, Rødovre, København og de omkringliggende byer.

Vi sørger for hurtigt og effektivt at lokalisere og inspicere problemet, hvorefter vi finder den bedst mulige løsning på dette. Dette sker altid i god dialog med dig som kunde, så du forstår problemets og løsningens omfang og karakter.

Hos KloAgger har vi stor erfaring og ekspertise med alle opgaver inden for vores fag. Vi varetager alle former for kloakservice, uanset om der er tale om et større eller mindre projekt. Vores kyndige stab af dygtige fagfolk anvender udelukkende det nyeste udstyr og er veluddannede i brugen af dette.

Stor fokus på god kvalitet, service og professionalisme

Vi gør en dyd ud af altid at levere et enestående højt kvalitets- og serviceniveau. På trods af vores hurtige og effektive udførelser af kloakservice, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Samtlige vores medarbejdere er stolte fagfolk, som sætter en ære i altid at levere gode resultater.

Vi vil, at du skal føle dig i gode og trygge hænder, når du hyrer KloAgger til at udføre kloakservice for dig. Derfor lægger vi stor vægt på at føre en åben dialog med dig som kunde samt levere god service fra arbejdets begyndelse til slut.

Din tilfredshed som kunde betyder alt for os, hvorfor vi aldrig efterlader en opgave udført i tvivlsom stand. Først når både du og vi er tilfredse med resultatet, anser vi opgaven for værende udført.

Kontakt os og hør mere akut kloakservice

Kontakt os og hør mere om vores services, arbejdsmetoder og priser. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig og rykker hurtigt ud i tilfælde hvor der er brug for akut kloakservice.

Har du brug for akut kloakservice, er du altid mere end velkommen til at kontakte os enten per telefon eller mail. Ved problemer med behov for akut assistance sidder vores døgnvagt klar til at modtage dit opkald dag og nat.

Tlf.: 53 53 22 44
Mail: kontakt@kloagger.dk​


Tlf.: 53 53 22 44

Mail: kontakt@kloagger.dk​

​Lad​ os høre din mening

​​Vi vil gerne høre hvad du synes om os. Klik dig videre og skriv en anmeldelse i dag. Hvis du er blevet nysgerrig, kan du også læse flere anmeldelser på Facebook eller vores hjemmeside.

Vi ser frem til at høre fra dig!

"Super service"​

Utrolig flink medarbejder der er yderst kompetent og dygtig👍

Christian Dreyer Nørgaard​

"en formidabel god service!"

I går, lørdag d. 11-4, stoppede vores kloak til. Jeg ringede til jer og kort tid efter holdt jeres vogn udenfor vores hus. Flot ! Jeres medarbejder leverede en formidabel god service, så jeg kan kun anbefale jeres firma og jeres service på det varmeste !!

Anette Schöne Hansen

KloAgger A/S startede som et lille firma med store drømme – ét af vores helt store mål er at få en masse glade og tilfredse kunder. Læs mere

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til os på kontakt@kloagger.dk

Bank: Nykredit

​– Kontonr.: 5470 / 1180766

Kloagger A/S

CVR​: 34883637

Nordholmen 11, 2650 Hvidovre​

Klik her for rutevejledning