Akut kloakservice, med hurtig udrykning

Hos KloAgger forstår vi vigtigheden af at få løst eventuelle problemer med kloaksystemer hurtigst muligt. Derfor tilbyder vi altid hurtig service døgnet rundt i forbindelse med kloakservice.

Vi sørger for hurtigt og effektivt at lokalisere og inspicere problemet, hvorefter vi finder den bedst mulige løsning på dette. Dette sker altid i god dialog med dig som kunde, så du forstår problemets og løsningens omfang og karakter.


Hos KloAgger har vi stor erfaring og ekspertise med alle opgaver inden for vores fag. Vi varetager alle former for kloakservice, uanset om der er tale om et større eller mindre projekt. Vores kyndige stab af dygtige fagfolk anvender udelukkende det nyeste udstyr og er veluddannede i brugen af dette.

Stor fokus på god kvalitet, service og professionalisme

Vi gør en dyd ud af altid at levere et enestående højt kvalitets- og serviceniveau. På trods af vores hurtige og effektive udførelser af kloakservice, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Samtlige vores medarbejdere er stolte fagfolk, som sætter en ære i altid at levere gode resultater.

Vi vil, at du skal føle dig i gode og trygge hænder, når du hyrer KloAgger til at udføre kloakservice for dig. Derfor lægger vi stor vægt på at føre en åben dialog med dig som kunde samt levere god service fra arbejdets begyndelse til slut.

Din tilfredshed som kunde betyder alt for os, hvorfor vi aldrig efterlader en opgave udført i tvivlsom stand. Først når både du og vi er tilfredse med resultatet, anser vi opgaven for værende udført.

Kontakt os og hør mere om vores services, arbejdsmetoder og priser. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig og rykker hurtigt ud i tilfælde af kloakproblemer.

Har du brug for kloakservice, er du altid mere end velkommen til at kontakte os enten per telefon eller mail. Ved problemer med behov for akut assistance sidder vores døgnvagt klar til at modtage dit opkald dag og nat.

Kontakt os og hør mere om vores services, arbejdsmetoder og priser.

Tlf.: 53 53 22 44

Mail: kontakt@kloagger.dk​

Adresseoplysninger

Kontaktoplysninger

Tlf.: 53 53 22​ 44

Mail: kontakt@kloa​gger.dk

​Bank: Nykredit

​– Kontonr.: 5470 / 1180766

Hvad siger vores kunder?

​Som kunde hos KloAgger har vi altid følt, vi var i trygge og dygtige hænder. De udfører ikke bare deres job. Man føler sig “fulgt til dørs”. - Restaurant Piil & Co

Læs flere kundeudtalelser