Stoppet afløb i vask, badekar eller brusekabine – vi hjælper 

Har du brug for hjælp til med stoppet vask? Har du en stoppet vask eller et stoppet afløb? Hvis ja, så er vi de helt rigtige at kontakte. Det er meget normalt, at din kloak med tiden vil blive mere eller mindre tilstoppet. Derfor har vi i KloAgger valgt at specialiserer os i professionel kloakservice, der kan afhjælpe og forebygge et stoppet afløb eller en stoppet vask.

Vores arbejde ved et stoppet afløb

Et stoppet afløb er et problem, som kan forekomme hvor som helst. Det kan være i vaske, badekar, brusekabiner eller sågar længere inde i kloakrørene. Uanset hvor det er, kan vores dygtige medarbejdere med deres topmoderne udstyr hjælpe dig med at få afhjulpet en stoppet kloak eller et afløb og forebygge fremtidige tilstopninger.

​Vi hjælper med forebyggelse af stoppet vask

Vi har mange kunder i Hvidovre, Rødovre og København, men kører gerne på hele Sjælland. Da problemet kan forekomme hvor som helst og hos hvem som helst, så arbejder vi både for private, erhverv og offentlige institutioner.

Vi ved godt, hvor stort et problem et stoppet afløb kan være, så derfor kan vi køre ud med meget kort varsel. Har du et akut opstået problem, er vi altså de helt rette at kontakte.

​Slamsugning og kloakspuling

Ved KloAgger har vi moderne udstyr, der kan hjælpe med at foretage en slamsugning eller en kloakspuling, så dit afløb ikke længere er stoppet. Hvilken metode der er bedst, afhænger lidt af tilstopningens omfang, og det skal vi som din professionelle hjælp naturligvis nok vejlede og rådgive om.

​Kontakt os og få et godt tilbud

Er du interesseret i at høre mere, om hvad vi kan hjælpe med? Eller har du en stoppet vask eller afløb, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 53 53 22 44.Du kan også skrive på e-mail kontakt@kloagger.dk, så kommer vi ud og hjælper dig.​​

Vi ser frem til at høre fra dig! 

​Lad​ os høre din mening

​​Vi vil gerne høre hvad du synes om os. Klik dig videre og skriv en anmeldelse i dag. Hvis du er blevet nysgerrig, kan du også læse flere anmeldelser på Facebook eller vores hjemmeside.

Vi ser frem til at høre fra dig!

"Super service"​

Utrolig flink medarbejder der er yderst kompetent og dygtig👍

Christian Dreyer Nørgaard​

"en formidabel god service!"

I går, lørdag d. 11-4, stoppede vores kloak til. Jeg ringede til jer og kort tid efter holdt jeres vogn udenfor vores hus. Flot ! Jeres medarbejder leverede en formidabel god service, så jeg kan kun anbefale jeres firma og jeres service på det varmeste !!

Anette Schöne Hansen

KloAgger A/S startede som et lille firma med store drømme – ét af vores helt store mål er at få en masse glade og tilfredse kunder. Læs mere

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til os på kontakt@kloagger.dk

Bank: Nykredit

​– Kontonr.: 5470 / 1180766

Kloagger A/S

CVR​: 34883637

Nordholmen 11, 2650 Hvidovre​

Klik her for rutevejledning