Kloakrensning & Industrispuling

​Ved KloAgger A/S er vi eksperter i kloakrensning og industrispuling. Vi holder til i Hvidovre i København, men vi tager gerne imod opgaver på hele Sjælland.

Vi arbejder med kloakrensning og industrispuling for både private, erhverv og offentlige institutioner, og ingen opgave er hverken for lille eller for stor for os så kontakt os gerne for et godt tilbud.

Hvorfor foretage en kloakrensning?

De fleste vælger at få foretaget en kloakrensning, når afløbet er stoppet, eller hvis der er problemer med afløbet. Det kan dog også være en god idé at foretage en jævnlig rensning af din kloak for at forebygge skader og stoppelser i afløbet.

Har du oplevet et problem med dine kloaker, så kan du altid kontakte os og forklare, hvad der er galt. Før du vælger at benytte os til at foretage en kloakrensning, kan vi give dig et uforpligtende tilbud. Under en kloakrensning foretager vi industrispuling og sugninger af kloakken.​

Vi ved, hvor stort et problem det kan være at have et tilstoppet afløb, så vi kører gerne ud med kort varsel og hjælper til, så din kloak igen kan fungere optimalt.

Professionel industrispuling ved KloAgger A/S

Ved KloAgger A/S bliver du mødt af veluddannede medarbejdere, der anvender topmoderne maskiner og teknikker for at opnå det bedste resultat ved både kloakrensning og industrispuling.

Vi foretager industrispuling i forbindelse med kloakarbejde for både private og erhverv. Er det nødvendigt, kan vi også lave en

TV-inspektion, inden vi går i gang med industrispulingen.

Kontakt os på tlf.: 53 53 22 44 eller på mail: kontakt@kloagger.dk hvis du vil have mere information eller et godt tilbud.

Adresseoplysninger

Kontaktoplysninger

Tlf.: 53 53 22​ 44

Mail: kontakt@kloa​gger.dk

​Bank: Nykredit

​– Kontonr.: 5470 / 1180766

Hvad siger vores kunder?

​Som kunde hos Kloagger har vi altid følt, vi var i trygge og dygtige hænder. De udfører ikke bare deres job. Man føler sig “fulgt til dørs”. - Restaurant Piil & Co

Læs flere kundeudtalelser