Professionel kloakrensning og industrispuling til gode priser

Hos KloAgger A/S er vi eksperter i kloakrensning og industrispuling. Vi holder til i Hvidovre, hvorfra vi hjælper mange kunder i bl.a. Rødovre og København samt hele Sjælland. 

Vi arbejder med kloakspuling- og rensning for både private, erhverv og offentlige institutioner, og ingen opgave er hverken for lille eller for stor til os.

Kloakspuling i form af professionel højtryksspuling

Hos os bliver du altid mødt af veluddannede medarbejdere, der anvender topmoderne maskiner og teknikker for at opnå det bedste resultat ved både højtryksspuling og anden spuling af kloak. Vi foretager industrispuling i forbindelse med kloakarbejde. Er det nødvendigt, kan vi også lave en TV-inspektion, inden vi går i gang med kloakspuling.

Hvorfor foretage spuling af kloak?

De fleste vælger at få foretaget en kloakrensning, når afløbet er stoppet, eller hvis der er andre problemer med afløbet. Det kan dog også være en god idé at foretage en jævnlig rensning af kloak for at forebygge skader og tilstopning i afløbet. Under en kloakrensning foretager vi både industrispuling og sugning af kloakken.

Vi ved, hvor stort et problem det kan være at have et tilstoppet afløb. Derfor kører vi gerne ud med kort varsel og hjælper til, så din kloak igen kan fungere optimalt.

Ring til os for et tilbud på kloakrensning

Har du oplevet et problem med dine kloakker, kan du altid kontakte os og forklare, hvad der er galt. Før du vælger at benytte os til at foretage spuling af dræn eller anden kloakrensning, kan vi give dig et uforpligtende tilbud på din opgave. 

Vi har altid gode priser på både højtryksspuling af kloak, spuling af dræn og afløb samt andet kloakrensning- og spuling. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål og give en god pris.​

Ring til os allerede i dag på telefon: 53 53 22 44 eller skriv til e-mail: kontakt@kloagger.dk. Så vender vi tilbage så snart vi kan med mere information om spuling af kloak.​

Adresseoplysninger

KloAgger A/S

Nordholmen 11

2650 Hvidovre

CVR: 34883637

Kontaktoplysninger

Tlf.: 53 53 22​ 44

Mail: kontakt@kloa​gger.dk

​Bank: Nykredit

​– Kontonr.: 5470 / 1180766

Hvad siger vores kunder?

​Som kunde hos KloAgger har vi altid følt, vi var i trygge og dygtige hænder. De udfører ikke bare deres job. Man føler sig “fulgt til dørs”. - Restaurant Piil & Co

Læs flere kundeudtalelser