Vores råd og vejledning til at bestille godt og miljøbevidst

​​​Oplever du problemer med dit kloaksystem og mener, at en slamsugning kan være løsningen på dette? – i dette tilfælde er det en god idé at kontakte et kloakfirma. Således kan du få klarlagt dit behov, opgavens omfang samt modtage et pristilbud. En kloakmand kan ligeledes hjælpe dig med at finde ud af, om ansvaret og regningen tilfalder dig, kommunen eller en tredje part.

Ved forstoppede kloaksystemer er det uanset hvad oftest nødvendig med en slamsugning. Forstoppelsen kan sidde i flere forskellige dele af kloaksystemet. Præcist hvor problemet er lokaliseret, kan sædvanligvis fastslås efter en veludført slamsugning.

Foruden pris, kvalitet og service mener vi ligeledes, at det er alles ansvar at sørge for, at opgaven bliver udført med miljømæssig ansvarlighed. Med korrekt udførelse, behandling og bortskaffelse af spildmaterialet kan slamsugning have positiv virkning på miljøet. Dette er noget, vi hos KloAgger er særdeles opmærksomme på.

KloAgger arbejder altid med stor fokus på kvalitet, service og akutte løsninger​

Hos KloAgger er vi specialister inden for kloakservice. Vi kan varetage alle typer kloakservice opgaver der vedrører din kloak. Ingen opgave er for lille for os, og kun meget få er for store.

Vi har en dygtig stab af veluddannede fagfolk, som arbejder professionelt og kvalitetsbevidst med en hvilken som helst opgave – stor som lille. Din tilfredshed som kunde betyder alt for os, hvorfor vi ikke forlader en opgave, før både du og vi er tilfredse med resultatet. Med KloAgger vil du opleve god service fra start til slut.

Vi gør udelukkende brug af det nyeste udstyr og er veluddannede i brugen af dette.

​Vores døgnvagt tillader os akut udrykning, så du kan få en hurtig og effektiv løsning på dit problem – blandt andet i forbindelse med slamsugning.

Kontakt os og få meget mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med eventuelle kloakproblemer. Vi ser frem til at finde den bedst mulige løsning til dig.

Er du interesseret i at høre nærmere om vores kloaskservice, arbejdsmetoder og priser, er du altid meget velkommen til at kontakte os enten telefonisk eller per mail.

Tlf.: 53 53 22 44

​Mail: kontakt@kloagger.dk​​​

​Lad​ os høre din mening

​​Vi vil gerne høre hvad du synes om os. Klik dig videre og skriv en anmeldelse i dag. Hvis du er blevet nysgerrig, kan du også læse flere anmeldelser på Facebook eller vores hjemmeside.

Vi ser frem til at høre fra dig!

"Super service"​

Utrolig flink medarbejder der er yderst kompetent og dygtig👍

Christian Dreyer Nørgaard​

"en formidabel god service!"

I går, lørdag d. 11-4, stoppede vores kloak til. Jeg ringede til jer og kort tid efter holdt jeres vogn udenfor vores hus. Flot ! Jeres medarbejder leverede en formidabel god service, så jeg kan kun anbefale jeres firma og jeres service på det varmeste !!

Anette Schöne Hansen

KloAgger A/S startede som et lille firma med store drømme – ét af vores helt store mål er at få en masse glade og tilfredse kunder. Læs mere

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til os på kontakt@kloagger.dk

Bank: Nykredit

​– Kontonr.: 5470 / 1180766

Kloagger A/S

CVR​: 34883637

Nordholmen 11, 2650 Hvidovre​

Klik her for rutevejledning