Vores råd og vejledning til at bestille godt og miljøbevidst

​​​Oplever du problemer med dit kloaksystem og mener, at en slamsugning kan være løsningen på dette? – i dette tilfælde er det en god idé at kontakte et kloakfirma. Således kan du få klarlagt dit behov, opgavens omfang samt modtage et pristilbud. En kloakmand kan ligeledes hjælpe dig med at finde ud af, om ansvaret og regningen tilfalder dig, kommunen eller en tredje part.

Ved forstoppede kloaksystemer er det uanset hvad oftest nødvendig med en slamsugning. Forstoppelsen kan sidde i flere forskellige dele af kloaksystemet. Præcist hvor problemet er lokaliseret, kan sædvanligvis fastslås efter en veludført slamsugning.

Foruden pris, kvalitet og service mener vi ligeledes, at det er alles ansvar at sørge for, at opgaven bliver udført med miljømæssig ansvarlighed. Med korrekt udførelse, behandling og bortskaffelse af spildmaterialet kan slamsugning have positiv virkning på miljøet. Dette er noget, vi hos KloAgger er særdeles opmærksomme på.

KloAgger arbejder altid med stor fokus på kvalitet, service og akutte løsninger​

Hos KloAgger er vi specialister inden for kloakservice. Vi kan varetage alle typer opgaver der vedrører din kloak. Ingen opgave er for lille for os, og kun meget få er for store.

Vi har en dygtig stab af veluddannede fagfolk, som arbejder professionelt og kvalitetsbevidst med en hvilken som helst opgave – stor som lille. Din tilfredshed som kunde betyder alt for os, hvorfor vi ikke forlader en opgave, før både du og vi er tilfredse med resultatet. Med KloAgger vil du opleve god service fra start til slut.

Vi gør udelukkende brug af det nyeste udstyr og er veluddannede i brugen af dette.

​Vores døgnvagt tillader os akut udrykning, så du kan få en hurtig og effektiv løsning på dit problem – blandt andet i forbindelse med slamsugning.

Kontakt os og få meget mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med eventuelle kloakproblemer. Vi ser frem til at finde den bedst mulige løsning til dig.

Er du interesseret i at høre nærmere om vores kloaskservice, arbejdsmetoder og priser, er du altid meget velkommen til at kontakte os enten telefonisk eller per mail.

Tlf.: 53 53 22 44

​Mail: kontakt@kloagger.dk​​​

Adresseoplysninger

Kontaktoplysninger

Tlf.: 53 53 22​ 44

Mail: kontakt@kloa​gger.dk

​Bank: Nykredit

​– Kontonr.: 5470 / 1180766

Hvad siger vores kunder?

​Som kunde hos KloAgger har vi altid følt, vi var i trygge og dygtige hænder. De udfører ikke bare deres job. Man føler sig “fulgt til dørs”. - Restaurant Piil & Co

Læs flere kundeudtalelser