Kunderne siger​

​Som kunde hos KloAgger har vi altid følt, vi var i trygge og dygtige hænder. De udfører ikke bare deres job. Man føler sig “fulgt til dørs”. Arbejdet gøres altid med 100% grundighed og alt bemærkes, såfremt der måtte noget extraordinært. Det er skønt, når tingene fungerer, som de skal. Der er hver gang overskud og smil fra de skønne folk som sendes ud på opgaverne. Vores opgaver har både været akutte og som almindelig service. Vi kan kun på det varmeste anbefale KloAgger til alle.

- Kim Jørgensen

Restaurant Piil & Co

Vi har altid været tilfredse med KloAgger, som leverandør til Sticks’n’Sushi. De har altid ydet en professionel og venlig service i alle vores restauranter. Ydermere har de vist sig villige til at levere en ekstra indsats, når det har været nødvendigt.


Vi håber at kunne fortsætte det gode samarbejde med KloAgger i mange år fremover.

- Jan Larsen

Technical Manager

STICKS 'N’ SUSHI

Kort reaktionstid. God vagtordning ved akutte opgaver.

Høj service. En god og stabil samarbejdspartner.

Østblik VVS ApS

Fornuftige priser, og er altid klar til at hjælpe i en akut situation.

Øens Murerfirma

​Lad​ os høre din mening

​​Vi vil gerne høre hvad du synes om os. Klik dig videre og skriv en anmeldelse i dag. Hvis du er blevet nysgerrig, kan du også læse flere anmeldelser på Facebook eller vores hjemmeside.

Vi ser frem til at høre fra dig!

"Super service"​

Utrolig flink medarbejder der er yderst kompetent og dygtig👍

Christian Dreyer Nørgaard​

"en formidabel god service!"

I går, lørdag d. 11-4, stoppede vores kloak til. Jeg ringede til jer og kort tid efter holdt jeres vogn udenfor vores hus. Flot ! Jeres medarbejder leverede en formidabel god service, så jeg kan kun anbefale jeres firma og jeres service på det varmeste !!

Anette Schöne Hansen

KloAgger A/S startede som et lille firma med store drømme – ét af vores helt store mål er at få en masse glade og tilfredse kunder. Læs mere

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til os på kontakt@kloagger.dk

Bank: Nykredit

​– Kontonr.: 5470 / 1180766

Kloagger A/S

CVR​: 34883637

Nordholmen 11, 2650 Hvidovre​

Klik her for rutevejledning