Kloakservice​ fra KloAgger

​Hos KloAgger A/S bestræber vi os på at være dit foretrukne kloakservice firma. Vi servicerer primært kunder i Hvidovre, Rødovre og København, men hjælper gerne på hele Sjælland.

Som din lokale kloakmand tager vi gerne imod både store og små opgaver, og vi arbejder for både private, erhverv og offentlige institutioner mm.

Professionel kloakservice

Hos KloAgger A/S vil du blive mødt af dygtige og servicemindede fagfolk, der vægter kundetilfredshed frem for alt andet. Måden vi kan sikre os en høj tilfredshed på er ved at anvende vores erfaring, moderne maskiner og teknikker. 

​​Vi kører ud til akutte problemer og hjælper gerne til, selvom vi får en opgave med meget kort varsel. Det kan også være, at du blot vil lave en fast aftale, hvor vi kommer med et fast interval efter dit ønske og foretager kloakservice og sikre, at alt er som det skal være.

Vi udfører vores arbejde professionelt, hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten på vores kloakservice.

​Konkurrencedygtige priser

Priserne på vores kloakservice varierer meget efter opgavens omfang, men vi er altid villige til at give dig et uforpligtende tilbud. Selvom vi går meget op i kvalitet og god service, kan du stadigvæk få professionel hjælp til konkurrencedygtige priser.​

Læs mere om:​

Kontakt os for et godt tilbud

Du kan kontakte os på tlf.: 53 53 22 44 eller på

e-mail: kontakt@kloagger.dk, så kan vi give dig et godt tilbud.

​Lad​ os høre din mening

​​Vi vil gerne høre hvad du synes om os. Klik dig videre og skriv en anmeldelse i dag. Hvis du er blevet nysgerrig, kan du også læse flere anmeldelser på Facebook eller vores hjemmeside.

Vi ser frem til at høre fra dig!

"Super service"​

Utrolig flink medarbejder der er yderst kompetent og dygtig👍

Christian Dreyer Nørgaard​

"en formidabel god service!"

I går, lørdag d. 11-4, stoppede vores kloak til. Jeg ringede til jer og kort tid efter holdt jeres vogn udenfor vores hus. Flot ! Jeres medarbejder leverede en formidabel god service, så jeg kan kun anbefale jeres firma og jeres service på det varmeste !!

Anette Schöne Hansen

KloAgger A/S startede som et lille firma med store drømme – ét af vores helt store mål er at få en masse glade og tilfredse kunder. Læs mere

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til os på kontakt@kloagger.dk

Bank: Nykredit

​– Kontonr.: 5470 / 1180766

Kloagger A/S

CVR​: 34883637

Nordholmen 11, 2650 Hvidovre​

Klik her for rutevejledning