Kloakservice​ fra KloAgger

​Hos KloAgger A/S bestræber vi os på at være dit foretrukne kloakservice firma. Vi servicerer primært kunder i Hvidovre, Rødovre og København, men hjælper gerne på hele Sjælland.

Som din kloakmand tager vi gerne imod både store og små opgaver, og vi kan arbejde for både private, erhverv og offentlige institutioner.

Professionel kloakservice

Ved KloAgger A/S vil du blive mødt af dygtige og servicemindede fagfolk, der vægter kundetilfredshed frem for alt andet. Måden vi kan sikre os en høj tilfredshed på er ved at anvende vores erfaring, moderne maskiner og teknikker. 

​​Vi kan køre ud til akutte problemer og hjælper gerne til, selvom vi får en opgave med meget kort varsel. Det kan også være, at du blot vil lave en fast aftale, hvor vi kommer med et fast interval efter dit ønske og foretager kloakservice og sikre, at alt er som det skal være.

Vi udfører vores arbejde professionelt, hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten på vores kloakservice.

​Konkurrencedygtige priser

Priserne på vores kloakservice varierer meget efter opgavens omfang, men vi er altid villige til at give dig et uforpligtende tilbud. Selvom vi går meget op i kvalitet og god service, kan du stadigvæk få professionel hjælp fra os til konkurrencedygtige priser.​

Læs mere om:​

Kontakt os for et godt tilbud

Du kan kontakte os på tlf.: 53 53 22 44 eller på

e-mail: kontakt@kloagger.dk, så kan vi give dig et godt tilbud.

Adresseoplysninger

KloAgger A/S

Nordholmen 11

2650 Hvidovre

CVR: 34883637

Kontaktoplysninger

Tlf.: 53 53 22​ 44

Mail: kontakt@kloa​gger.dk

​Bank: Nykredit

​– Kontonr.: 5470 / 1180766

Hvad siger vores kunder?

​Som kunde hos KloAgger har vi altid følt, vi var i trygge og dygtige hænder. De udfører ikke bare deres job. Man føler sig “fulgt til dørs”. - Restaurant Piil & Co

Læs flere kundeudtalelser