Slamsugning​ - også med kort varsel

Vi har stor erfaring som slamsuger og kan køre ud til opgaver med meget kort varsel. Selvom de fleste af vores kunder er fra Hvidovre, Rødovre og København, så kører vi og vores slamsuger gerne ud til slamsugning på hele Sjælland.

Moderne slamsuger

Når vi foretager slamsugning anvender vores veluddannede medarbejdere hos KloAagger en moderne slamsuger, der giver det bedste resultat.

Årsagen til at mange vælger os er blandt andet, at vi kan rykke ud med kort varsel til akutte problemer. Når du ringer til os for at få professionel hjælp, kommer vi ud med den slamsuger og inspicerer og analyserer problemet, før vi går i gang med en slamsugning. På denne måde kommer vi frem til den bedste løsning for både dine kloakker og din økonomi.

Miljøvenlig slamsugning

Ved KloAgger A/S tænker vi på miljøet, når vi arbejder med slamsugning. Derfor arbejder vi kun med en moderne slamsuger, der opbevarer spildmaterialet korrekt, indtil vi kan aflevere det på den rette plads og til den rette modtager.

Uforpligtende tilbud

Vi vil meget gerne fortælle mere om vores forskellige arbejdsmetoder inden for slamsugning, og vi vil også gerne give dig et uforpligtende tilbud på slamsugning, før du overhovedet har besluttet, om du vil anvende os og vores slamsuger.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 53 53 22 44 eller på mail: kontakt@kloagger.dk, så kan vi sammen tage en snak om problemet og lave en aftale om et snarligt besøg af vores slamsuger .​

Adresseoplysninger

KloAgger A/S

Nordholmen 11

2650 Hvidovre

CVR: 34883637

Kontaktoplysninger

Tlf.: 53 53 22​ 44

Mail: kontakt@kloa​gger.dk

​Bank: Nykredit

​– Kontonr.: 5470 / 1180766

Hvad siger vores kunder?

​Som kunde hos KloAgger har vi altid følt, vi var i trygge og dygtige hænder. De udfører ikke bare deres job. Man føler sig “fulgt til dørs”. - Restaurant Piil & Co

Læs flere kundeudtalelser