Slamsugning​ - også med kort varsel

Vi har stor erfaring med brug af slamsuger og kan køre ud til opgaver med meget kort varsel. Selvom de fleste af vores kunder er fra Hvidovre, Rødovre og København, så kører vi  gerne ud til slamsugning på hele Sjælland.

Moderne slamsuger

Når vi foretager slamsugning anvender vores veluddannede medarbejdere hos KloAagger en moderne slamsuger, der giver det bedste resultat, til den bedst mulige økonomi.

Uforpligtende tilbud

Vi vil meget gerne fortælle mere om vores forskellige arbejdsmetoder inden for slamsugning, og vi vil også gerne give dig et uforpligtende tilbud på slamsugning, før du overhovedet har besluttet, om du vil anvende os og vores slamsuger.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 53 53 22 44 eller på mail: kontakt@kloagger.dk, så kan vi sammen tage en snak om problemet og lave en aftale om et snarligt besøg af vores slamsuger .​

Miljøvenlig slamsugning

Ved KloAgger A/S tænker vi på miljøet, når vi arbejder med slamsugning. Derfor arbejder vi kun med en moderne slamsuger, der opbevarer spildmaterialet korrekt, indtil vi kan aflevere det på den rette plads og til den rette modtager.

​Lad​ os høre din mening

​​Vi vil gerne høre hvad du synes om os. Klik dig videre og skriv en anmeldelse i dag. Hvis du er blevet nysgerrig, kan du også læse flere anmeldelser på Facebook eller vores hjemmeside.

Vi ser frem til at høre fra dig!

"Super service"​

Utrolig flink medarbejder der er yderst kompetent og dygtig👍

Christian Dreyer Nørgaard​

"en formidabel god service!"

I går, lørdag d. 11-4, stoppede vores kloak til. Jeg ringede til jer og kort tid efter holdt jeres vogn udenfor vores hus. Flot ! Jeres medarbejder leverede en formidabel god service, så jeg kan kun anbefale jeres firma og jeres service på det varmeste !!

Anette Schöne Hansen

KloAgger A/S startede som et lille firma med store drømme – ét af vores helt store mål er at få en masse glade og tilfredse kunder. Læs mere

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til os på kontakt@kloagger.dk

Bank: Nykredit

​– Kontonr.: 5470 / 1180766

Kloagger A/S

CVR​: 34883637

Nordholmen 11, 2650 Hvidovre​

Klik her for rutevejledning