TV-inspektion af kloak

​​Har du problemer med kloakken? Ved du ikke, hvad problemet er?

Hos KloAgger A/S kan vi hjælpe dig med kloak TV & TV-inspektion af din kloak, med en TV-inspektion for du det fulde overblik over eventuelle skader samt tilstand på din kloak .

Moderne udstyr til tv-inspektion

Vi anvender kun topmoderne udstyr til vores arbejde med kloak TV, og derfor hjælper vi også gerne med en effektiv TV-inspektion i kloakker. Vi kan anvende kloak TV i forbindelse med vores kloakrensning for både private, erhverv og offentlige institutioner.

Fordele ved kloak TV

Det gode ved at foretage en TV-inspektion af din kloak er, at du præcis kan se hvad skaden er. På denne måde finder vi frem til, hvilken form for renovering, der er den bedste løsning for lige netop dit problem.

Desuden kan vores moderne TV udstyr angive, præcis hvor skaden er, så der slippes for at foretage ekstra udgravninger eller større renoveringer. Det vil altså kunne spare dig for meget ekstra gene og mange ekstra omkostninger først at få foretaget en professionel TV-inspektion, før du går i gang med en større renovering.

Få et tilbud på inspektion af din kloak

Ingen opgaver er for lille eller for stor for os. Vi har mange kunder i Hvidovre, Rødovre og København, men kører gerne ud til opgaver på hele Sjælland.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 53 53 22 44 eller på mail: kontakt@kloagger.dk, så kan vi give dig et uforpligtende tilbud på tv-inspektion og fortælle mere om vores arbejdsmetoder.

​Lad​ os høre din mening

​​Vi vil gerne høre hvad du synes om os. Klik dig videre og skriv en anmeldelse i dag. Hvis du er blevet nysgerrig, kan du også læse flere anmeldelser på Facebook eller vores hjemmeside.

Vi ser frem til at høre fra dig!

"Super service"​

Utrolig flink medarbejder der er yderst kompetent og dygtig👍

Christian Dreyer Nørgaard​

"en formidabel god service!"

I går, lørdag d. 11-4, stoppede vores kloak til. Jeg ringede til jer og kort tid efter holdt jeres vogn udenfor vores hus. Flot ! Jeres medarbejder leverede en formidabel god service, så jeg kan kun anbefale jeres firma og jeres service på det varmeste !!

Anette Schöne Hansen

KloAgger A/S startede som et lille firma med store drømme – ét af vores helt store mål er at få en masse glade og tilfredse kunder. Læs mere

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til os på kontakt@kloagger.dk

Bank: Nykredit

​– Kontonr.: 5470 / 1180766

Kloagger A/S

CVR​: 34883637

Nordholmen 11, 2650 Hvidovre​

Klik her for rutevejledning