TV-inspektion af kloak

​​Har du problemer med kloakken? Ved du ikke, hvad problemet er?

Ved KloAgger A/S kan vi hjælpe dig med kloak TV & TV-inspektion i forbindelse med kloakarbejde, så vi kan undersøge, hvad og hvor skaden er og dernæst udbedre det.

Moderne udstyr til tv-inspektion

Vi anvender kun topmoderne udstyr til vores arbejde med kloak TV, og derfor hjælper vi også gerne med en effektiv TV-inspektion i kloakker. Vi kan anvende kloak TV i forbindelse med vores kloakarbejde og kloakrensning for både private, erhverv og offentlige institutioner.

Fordele ved kloak TV

Det gode ved at foretage en TV-inspektion af din kloak er, at du præcis kan se, hvad skaden er. På denne måde finder vi derfor frem til, hvilken form for renovering, der er den bedste løsning.

Desuden kan vores moderne TV udstyr til kloakker angive, præcis hvor skaden er, så vi slipper for at foretage ekstra udgravninger eller større renoveringer. Det vil altså kunne spare dig for meget ekstra gene og mange ekstra omkostninger først at få foretaget en professionel TV-inspektion, før du går i gang med en større renovering.

Få et tilbud på inspektion af din kloak

Ingen opgaver er for lille eller for stor for os. Vi har mange kunder i Hvidovre, Rødovre og København, men kører gerne ud til opgaver på hele Sjælland.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 53 53 22 44 eller på mail: kontakt@kloagger.dk, så kan vi give dig et uforpligtende tilbud på tv-inspektion og fortælle mere om vores arbejdsmetoder.

Adresseoplysninger

KloAgger A/S

Nordholmen 11

2650 Hvidovre

CVR: 34883637

Kontaktoplysninger

Tlf.: 53 53 22​ 44

Mail: kontakt@kloa​gger.dk

​Bank: Nykredit

​– Kontonr.: 5470 / 1180766

Hvad siger vores kunder?

​Som kunde hos KloAgger har vi altid følt, vi var i trygge og dygtige hænder. De udfører ikke bare deres job. Man føler sig “fulgt til dørs”. - Restaurant Piil & Co

Læs flere kundeudtalelser