​Stoppet afløb i vask, badekar, brusekabine m.m.

​​Det er meget normalt, at kloakker med tiden vil blive mere eller mindre tilstoppede. Derfor har vi ved KloAgger A/S valgt at specialiserer os i professionel kloakservice, der kan afhjælpe og forebygge et stoppet afløb og en stoppet kloak.

Vores arbejde med et stoppet afløb

Et stoppet afløb er et problem, som kan forekomme hvor som helst. Det kan være i vaske, badekar, brusekabiner eller sågar længere inde i kloakrørene. Uanset hvor det er, kan vores dygtige medarbejdere med deres topmoderne udstyr hjælpe dig med at få afhjulpet en stoppet kloak eller et afløb og forebygge fremtidige tilstopninger.

Hjælper med forebyggelse af stoppet kloak eller afløb på hele Sjælland

Vi har mange kunder i Hvidovre, Rødovre og København, men kører gerne på hele Sjælland. Da problemet kan forekommer hvor som helst og hos hvem som helst, så arbejder vi både for private, erhverv og offentlige institutioner.

Vi ved godt, hvor stort et problem et stoppet afløb kan være, så derfor kan vi køre ud med meget kort varsel. Har du et akut opstået problem, er vi altså de helt rette at kontakte.

Slamsugning og kloakspuling

​Ved KloAgger har vi moderne udstyr, der kan hjælpe med at foretage en slamsugning eller en kloakspuling, så dit afløb ikke længere er stoppet. Hvilken metode, der er bedst afhænger lidt af tilstopningens omfang, og det skal vi som din professionelle hjælp naturligvis nok vejlede og rådgive om.

​Kontakt os for et godt tilbud

Har du et stoppet afløb kan du trygt ringe til os på

telefon 53 53 22 44 eller skrive på mail kontakt@kloagger.dk, så kommer vi ud og hjælper dig.​​

Adresseoplysninger

Kontaktoplysninger

Tlf.: 53 53 22​ 44

Mail: kontakt@kloa​gger.dk

​Bank: Nykredit

​– Kontonr.: 5470 / 1180766

Hvad siger vores kunder?

​Som kunde hos KloAgger har vi altid følt, vi var i trygge og dygtige hænder. De udfører ikke bare deres job. Man føler sig “fulgt til dørs”. - Restaurant Piil & Co

Læs flere kundeudtalelser