​​Stoppet afløb i vask, badekar, brusekabine m.m.

​​Det er meget normalt, at kloakker med tiden vil blive mere eller mindre tilstoppede. Derfor har vi i KloAgger A/S valgt at specialiserer os i professionel kloakservice, der kan afhjælpe og forebygge et stoppet afløb og en stoppet kloak.

Vores arbejde med et stoppet afløb

Et stoppet afløb er et problem, som kan forekomme hvor som helst. Det kan være i vaske, badekar, brusekabiner eller sågar længere inde i kloakrørene. Uanset hvor det er, kan vores dygtige medarbejdere med deres topmoderne udstyr hjælpe dig med at få afhjulpet en stoppet kloak eller et afløb og forebygge fremtidige tilstopninger.

Hjælper med forebyggelse af stoppet kloak eller afløb på hele Sjælland

Vi har mange kunder i Hvidovre, Rødovre og København, men kører gerne på hele Sjælland. Da problemet kan forekommer hvor som helst og hos hvem som helst, så arbejder vi både for private, erhverv og offentlige institutioner.

Vi ved godt, hvor stort et problem et stoppet afløb kan være, så derfor kan vi køre ud med meget kort varsel. Har du et akut opstået problem, er vi altså de helt rette at kontakte.

Slamsugning og kloakspuling

​Ved KloAgger har vi moderne udstyr, der kan hjælpe med at foretage en slamsugning eller en kloakspuling, så dit afløb ikke længere er stoppet. Hvilken metode, der er bedst afhænger lidt af tilstopningens omfang, og det skal vi som din professionelle hjælp naturligvis nok vejlede og rådgive om.

​Kontakt os for et godt tilbud

Har du et stoppet afløb kan du trygt ringe til os på

telefon 53 53 22 44 eller skrive på mail kontakt@kloagger.dk, så kommer vi ud og hjælper dig.​​

​Lad​ os høre din mening

​​Vi vil gerne høre hvad du synes om os. Klik dig videre og skriv en anmeldelse i dag. Hvis du er blevet nysgerrig, kan du også læse flere anmeldelser på Facebook eller vores hjemmeside.

Vi ser frem til at høre fra dig!

"Super service"​

Utrolig flink medarbejder der er yderst kompetent og dygtig👍

Christian Dreyer Nørgaard​

"en formidabel god service!"

I går, lørdag d. 11-4, stoppede vores kloak til. Jeg ringede til jer og kort tid efter holdt jeres vogn udenfor vores hus. Flot ! Jeres medarbejder leverede en formidabel god service, så jeg kan kun anbefale jeres firma og jeres service på det varmeste !!

Anette Schöne Hansen

KloAgger A/S startede som et lille firma med store drømme – ét af vores helt store mål er at få en masse glade og tilfredse kunder. Læs mere

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til os på kontakt@kloagger.dk

Bank: Nykredit

​– Kontonr.: 5470 / 1180766

Kloagger A/S

CVR​: 34883637

Nordholmen 11, 2650 Hvidovre​

Klik her for rutevejledning